Hát nem tudom, engem is jobban irritál a fajok közötti lamúr, amire egy egész film végső nagy ütközetét építették (olyan hevenyészett felvezetéssel, hogy azt a film majdnem tényleg két mondatban foglalja össze, de még az is zavaros), mint egy szöszi melltartóban és öt percnyi nyögve nyelős baromkodás, aminek a végére már nyoma sincs. És miért is jobbak az AVP-s sablonszarja, mint az AVPR sablonszarjai? Az AVPR-ben legalább következetesen végig ugyanolyan balfaszok, az AVP-ben még ezt sem tudják tartani, mindig máshogy balfaszok. Weyland hol kedves nagypapa, hol geci üzletember. Lex egyik pillanatban a tökös faszagyerek, a következőben meg összeszarja magát. Átvezetés nuku. Az AVPR-ben a sikítós kurva legalább végig az maradt, a seggfej sem változott, a tahó paraszt is végig kitartott egysíkú jellemvonása mellett, a katonacsaj tökei sem szálltak le félúton, a seráf is hülye maradt, stb. Az AVP ezért borzalmas, a legegyszerűbb sablonkaraktereket is elkúrták, amihez már tehetség kell.
Szerk.: prímán működi ez a cenzúrázó cucc, kíváncsi voltam, minden kifejezésemet képes-e értelmezni. Infy, te tanítottad?